YHTEYSTIEDOT

 

HYVÄN OLON VALMENNUKSET TIIMI:

Valmennus ja luennointi:

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luova liike ja inspiroivat ihmiset ympärillään Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti. Teemu onkin erittäin arvostettu alansa ammattilaisten keskuudessa.

teemu@hyvanolonvalmennukset.fi

Jäsenasiat, myynti ja markkinointi:

Päivi Illikainen on Oululainen stailaaja, pukeutumisneuvoja ja tyylivalmentaja. Päivi järjestää messuja, luennoi ja juontaa tapahtumia sekä toimii yrityskoordinaattorina HOV:ssa sekä hoitaa sen myynnin ja markkinoinnin kokonaisuudessaan. Päivi on myös aikamoinen konkari laihduttaja, kaikki konstit on kokeiltu ja kymmeniä kiloja laihdutettu. Päivi onkin hyvä tuki ja kokemusten jakaja mm. sosiaalisessa mediassa. Päiviin voit olla yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa. PÄIVI ILLIKAINEN Yritysasiat, tukihenkilö: Päivi Illikainen, info@hyvanolonvalmennukset.fi

paivi@hyvanolonvalmennukset.fi

puh. 040-8423303

Tekniset asiat:

Ari Illikainen hoitaa HOV;n nettisivut, maksuliikenteen sekä webinaaripalvelut. Ariin voit olla yhteydessä kaikissa teknisissä ongelmissa.

ari@hyvanolonvalmennukset.fi

Image 4

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Maksupalvelutarjoaja

Paytrail
Meillä voit maksaa turvallisesti seuraavien maksutapojen kautta.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.