Perinteistä terveyttä kotikonsteilla

Omenaviinietikka.

91E0HB20F8

Eli otetaan yhteen omenaviinietikka ja hunaja. Ja, jotta näiden molempien aineiden hyödyllisyys tulisi ilmi myös terveytemme kannalta, olisi niiden hyvä olla kuumentamattomia, eli ns. raakaversioita tai pastöroimattomia.

Omanaviinietikka + hunajaa on perinteisesti käytetty näihin.

  1. Parantaa fyysisestä suorituksesta (kuten tanssista palautumista.;) Juoma tuo mukavasti mineraaleja kehoon, joita poistuu liikkuessa mm. hien kautta.
  2. Puhdistaa ja desinfioi suuta. Mukavampi partnerille ja mukavampi omalle ololle. Suositeltavaa erityisesti ennen läheistä kontaktia! ?
  3. Auttaa ruuansulatuksessa, erityisesti kuumentamattoman hunajan kanssa otettuna. Parhaan tehon saat tyhjään mahaan otettuna n. 30-60min ennen ruokailua.
  4. Kurkkukipuun. Juoma on erittäin voimakas puhdistaja, sekä kehon toimintoja auttava drinkki. Kuulostele oloasi, juo juoma ja lepää. Takuuvarma kurkkukivun karkoitin.
  5.  Yöllisiin kramppeihin. Monesti kyseiset krampit johtuvat mineraalien puutoksesta, jolloin kehon toiminnot eivät pääse rullaamaan mutkattomasti. Juoma auttaa tässäkin.
  6.  Auttaa nuhaa ja kuumetiloja vastaan. Juoma on luonnon oma antibiootti, joten se pitää vastustuskykysi huipussaan. Nauti juomaa päivittäin mikäli haluat hyötyä sen terveysvaikutuksista selkeiten.

Juoma on myös mahdottoman hyvän makuinen. Lisää 3-4dl vettä n.1-2tl omenaviinietikkaa ja saman verran hunajaa. Mikäli haluat vielä kirpeyttä juomaan, niin lisää sinne muutama tippa tuorepuristettua sitruunaa tai limeä.

Kaada kuppiin, sekoita, kilistele hyvien ystävien kanssa iloisella naamalla. Nauti elämästä juoman ohella. Saat hyviä bonuksia kaupan päälle, ihan ilmaiseksi!

TUQ2UK6G75

 

Ja mikä parasta nykyään voi vielä yhdistää manuka hunajan omenaviinietikkaan. Aika mahtavaa makua ja terveyttä samassa kupissa. 

Manuka hunaja
Manuka hunaja on hunajaa steroideissa, eli siis kovaa kamaa.  Manuka sisältää mm:
– Aminohappoja
– B-vitamiineja
– Kalsiumia
– Rautaa
– Magnesiumia ja monia muita ravinteita.

Manuka hunajassa voi olla 4 kertaa enemmän ravinteita kuin normaalissa kukkahunajassa. Mutta ravinteet ei ole vielä se erikoisin asia, vaan entsyymit sekä bakteereita vastustavat ainesosat. Mikäli haluat varmistaa, että manuka sisältää kaikki antibakteerilliset ominaisuudet, niin varmista että se sisältää vähintään”10+” (aktiivisuusluokitus)
-10+ – 15+ on yleisesti ajateltuna erittäin laadukasta manukaa. Myös väri ja maku ovat erittäin voimakkaita, joten säästä tämä hunaja tositilanteita varten! ?
Manukan löydät TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ

Ja se mainitsemani manuka omenaviinietikka TÄÄLTÄ

54F76699E9
Kurkkaa tuotteet Ruohonjuuresta:
http://kauppa.ruohonjuuri.fi/