KÄYTTÖEHDOT

Lue tämä huolellisesti läpi!

 1. Yleissäännöt

Hyvän Olon Valmennukset on Hyvän Olon Pudottajat Oy:n ylläpitämä painonhallinnan  ja hyvinvoinnin verkkopalvelu. Hyvän Olon Valmennuksia myydään vain Suomeen. Voidaksesi käyttää tätä palvelua sinun on hyväksyttävä nämä HOV -palvelua koskevat nimenomaiset käyttöehdot. Ennen palvelun ostamista tai jäsenyytesi rekisteröintiä tutustu näihin jäsenyyttä koskeviin nimenomaisiin käyttöehtoihin. Palveluiden osto ei edellytä rekisteröintiä. Jäsenedut saa tosin vain liittymällä jäseneksi.

 1. Jäsenyys/Jäsenedut

Rekisteröitymällä HOV- jäseneksi käyttäjä vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen ja ymmärtää, että Hyvän Olon Valmennukset  ei ole lääketieteellinen organisaatio. Mitään verkkopalvelussa esitettyä tietoa, tekstiä, kuvaa tai videokuvaa ei tule ymmärtää lääketieteelliseksi neuvoksi tai diagnoosiksi. HOV ei vastaa käyttämiensä asiantuntijoiden lausuntojen sisällöstä tai oikeellisuudesta. Hyväksymällä nämä nimenomaiset käyttöehdot käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy palvelun luonteen tukea ja neuvoa antavana apuvälineenä yleiseen painonhallintaan ja hyvinvointiin liittyvissä pyrkimyksissä.

Rekisteröitymällä HOV -jäseneksi käyttäjä vakuuttaa myös terveydentilansa täyttävän palvelun käytölle asetetut edellytykset. Jäsenyys edellyttää, että tunnet itsesi terveeksi, et ole alipainoinen, raskaana tai imetä. Emme hyväksy jäseneksi käyttäjiä, joiden painoindeksi (BMI) on alle 20. Mikäli käyttäjällä on terveysongelmia, jonka yhteydessä laihduttaminen saattaa olla sopimatonta, kehotamme käyttäjää kääntymään lääkärin puoleen ennen painonpudottamisen aloittamista.

Rekisteröityessään jäseneksi käyttäjältä kysytään henkilökohtaisia tietoja (esimerkiksi koskien terveydentilaa ja painonhallintaa), jotka jäsen vakuuttaa oikeiksi ja täydellisiksi. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle. Käyttäjä valitsee rekisteröityessään henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita ei saa luovuttaa tai ilmaista kolmansille osapuolille. Käyttäjä on velvollinen huolehtimaan käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidossa sekä on vastuussa sen käytöstä. Jos käyttäjätunnus ja salasana pääsee vääriin käsiin, jäsen on velvollinen tekemään siitä välittömästi ilmoituksen HOV:n asiakaspalveluun, info@hyvanolonvalmennukset.fi. Onnistuneen rekisteröitymisen päätteeksi käyttäjä saa sähköpostiinsa vahvistusilmoituksen.

Jäsenyyden päättyessä käyttäjätunnus ja salasana sekä henkilökohtaisten osioiden sisältö poistetaan kohtuullisen ajan kuluessa (muutamassa päivässä) jäsenyyden päättymisestä. Käyttöoikeuden päättyminen ei kuitenkaan poista käyttäjää palveluiden tai suoritusten maksamiseen liittyvistä velvoitteista, joihin hän on sitoutunut ennen käyttöoikeuden päättymistä.

Osana palvelua jäsenille lähetetään sähköpostitse kuukausittain HOV jäsenkirje, kuukauden edut mainitaan tässä kirjeessä. Rekisteröitymällä HOV:n jäseneksi käyttäjä hyväksyy, että käyttäjän antamia henkilötietoja käytetään myös muuhun sähköpostitse tapahtuvaan palvelukohtaiseen viestintään ja markkinointiin. HOV menettelee henkilötietolain edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Henkilötietolain perusteella sinulla on henkilötietojasi koskeva tarkastus-, oikaisu- ja kielto-oikeus. HOV:n keräämät henkilötiedot tallennetaan HOV:n ylläpitämään HOV-asiakasrekisteriin.

Kuukausittain järjestettävä ilmainen kyselytunti jäsenille otetaan 100 ensimmäistä mukaan ja kysymyksiä käsitellään niin paljon kuin ehditään.

Paikalliset ryhmätapaamiset sekä OmaValmentajapalvelut. Näihin jäsen voi osallistua kerran vuonna jäsenmaksulla.

Palvelujen käyttö

 

 • Palvelujen käyttö ilman rekisteröitymistä

 

Jotkin Palvelut ovat saatavilla ilman tarvetta rekisteröityä käyttäjäksi Palvelimelle ja Palveluihin.

 

Palveluita voidaan käyttää ilman rekisteröitymistä siten ja siinä laajuudessa kuin Palveluntarjoaja katsoo sopivaksi. Palveluntarjoaja varaa oikeuden vaihtaa, muuttaa ja poistaa komponentteja, jotka sallivat Palvelujen käytön ilman rekisteröitymistä. Tällaisia komponentteja voidaan myös muuttaa sellaisiksi, että niitä voivat käyttää vain rekisteröityneet käyttäjät.

 

 • Rekisteröityminen

 

Jotkin Palvelut edellyttävät, että rekisteröidyt Palvelimelle. Palvelun käyttö ja Rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa ainakin sähköpostiosoitteesi. Lisäksi voit oman harkintasi mukaan ilmoittaa muun muassa nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi ja muita henkilötietoja (jäljempänä yhdessä ”Henkilötiedot”). Sinun tulee myös valita itsellesi salasana (jäljempänä ”Käyttäjätunnus”).

 

Olet vastuussa Palvelimelle ja/tai Palveluihin lähettämistäsi Henkilötietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Palveluntarjoaja ei vastaa mistään vahingoista, joita saatat kärsiä paikkansa pitämättömien tietojen johdosta.

 

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Et saa paljastaa Käyttäjätunnustasi kolmannelle osapuolelle etkä saa antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää salasanaasi. Palveluntarjoaja ei vastaa salasanasi tai Käyttäjätunnuksesi sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, mikäli salasanasi paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi. Kaikki salasanaasi käyttämällä tehdyt toimet katsotaan sinun tekemiksesi. Mikäli tulet tietoiseksi salasanasi tai Käyttäjätunnuksesi oikeudettomasta käytöstä tai mikäli salasanasi tai Käyttäjätunnuksesi luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee sinun ilmoittaa tästä välittömästi Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksesi sen väärinkäytön estämiseksi. Soveltuvan lain sallimissa rajoissa Palveluntarjoaja kiistää kaikenlaiset Käyttäjätunnuksen sulkemisesta aiheutuvat vastuut.

 

Sinun on oltava vähintään 15 vuotta vanha käyttääksesi Palveluita. Kaikkien alaikäisten, millä tarkoitetaan tässä yhteydessä myös 15 vuotta täyttäneitä, jotka soveltuvan lain mukaan ovat alaikäisiä tai vajaavaltaisia, tulee käydä nämä käyttöehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille käyttöehdoille ennen Palvelimen ja/tai Palvelujen käyttämistä.

 

 • Käyttäjätunnuksen poistaminen

 

Sinulla on oikeus poistaa Käyttäjätunnuksesi. Poistaaksesi Käyttäjätunnuksesi sinun tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen ari@hyvanolonpudottajat.fi.

 

Käyttäjätunnuksen poisto astuu voimaan viimeistään neljänkymmenenkahdeksan (48) tunnin kuluttua siitä, kun Palveluntarjoaja kuittaa pyyntösi Käyttäjätunnuksen poistamisesta vastaanotetuksi.

 1. Maksutavat

Jäsenrekisteröitymisen yhteydessä tilausmaksu tapahtuu verkkomaksuna joko verkkopankki- tai luottokorttimaksua käyttäen. Jos haluat maksaa jäsenyytesi verkkopankin kautta, valittavanasi on Paytrail Oyj:n tarjoamat pankkiyhteydet.

Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa tilausmaksuasi, siirryt HOV:n sivuilta hetkeksi oman pankkisi verkkosivuille ja maksat jäsenyytesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman jälkeen sinun tulee palata sivuillemme, jotta tilausmaksusi kirjautuu ja saat tilausvahvistuksen. Palaamalla pääset myös jatkamaan jäsenrekisteröitymistäsi. Maksutapahtuman näet omista tilitiedoistasi. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot syötetään pankin omalla maksupäätteellä.

Jos haluat maksaa jäsenyytesi verkossa luottokorttimaksuna, valittavanasi on Visa-, Visa Electron- ja Master Card -luottokorttimaksut. Luottokorttimaksun yhteydessä Visa- tai MasterCard -maksusivulla pakollisia tietoja ovat luottokortin numero, tarkistenumero ja voimassaoloaika. Tarkistenumero on numerosarjan 3 viimeistä numeroa kortin kääntöpuolelta.

 1. Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa Hyvän Olon Valmennukset  jäsenyytesi/ ostoksesi  14 päivän sisällä saatuasi sähköpostiisi vahvistuskirjeen rekisteröitymisestäsi. Jos kuitenkin tänä aikana hyväksyt Hyvän Olon Pudottajat palvelun käyttöösi, peruutusoikeutesi päättyy.  HOV pidättää oikeuden tehdä sisältö- ja  aikataulumuutoksia lukukausijärjestyksiin.

 1. Velvoitteet ja ylivoimainen este

Hyvän Olon Pudottajat -palvelun sivut ovat lähtökohtaisesti käytettävissä 24/7. HOV:lla on kuitenkin oikeus poistaa palvelu tai osa palvelua käytöstä esim. huollon, päivityksen, palvelun liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. HOV ei anna suoranaisia tai välillisiä takuita nettipalvelun toiminnasta tai ominaisuuksista. HOP ei myöskään takaa, että palvelu toimii virheettömästi tai käyttökatkoitta.

 1. Netiketti

 Kirjoitusoikeus

Kaikilla HOV -palvelun jäsenillä on oikeus osallistua keskusteluihin.

Sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoitusoikeuden menettäminen. Tässä tapauksessa HOV -palvelun muut toiminnallisuudet ovat kuitenkin jäsenen hyödynnettävissä normaalisti.

 Aihepiirit

HOP  keskustelut on jaettu aihealueittain palstoiksi, jotta jokainen löytää helposti itseään kiinnostavan aihealueen. Noudata kunkin alaosion antamia ohjeita ja harjoita hyviä käytöstapoja. Sijoita oma keskustelunaloituksesi siihen osioon, jonka aihepiiriin kysymyksesi kuuluu. Väärälle alueelle sijoitettu aloitus poistetaan kokonaan.

HOV-foorumin  aihepiirit ovat:

 1. Uudet jäsenet -> Keskustelua erityisesti HOP:n uusille jäsenille. Alussa on usein samantyylisiä kysymyksiä, joihin voidaan yhdessä löytää ratkaisu.
 2. Ruoka ja reseptit. -> Keskustelua ruuasta, ravitsemuksesta ja resepteistä, kysy, kommentoi ja jaa reseptejä ja ruokavinkkejä.
 3. Yleistä keskustelua liikuntalajeista, urheilusta ja kuntoilusta.
 4. Hyvän Olon Painon ylläpito. Tavoitteena on painon ylläpito, ruoan lisääminen ja tasapainoilukokemuksia.
 5. Muu keskustelu. Kaikki se keskustelu joka ei mahdu em. otsikoiden alle.
 1. Mainoskielto

HOP:n keskustelu ei ole kauppapaikka. Mainostaminen, yhteystietojen liittäminen viestiin ja linkit kaupallisille sivustoille ovat keskustelussa kiellettyjä. HOP -palvelun mainospaikoista kiinnostuneen kannattaa ottaa yhteys myyntiin. Hyvän Olon Pudottajien käyttäminen tutkimustarkoituksiin edellyttää asiasta sopimista etukäteen HOP:n kanssa. Yhteyttä voi ottaa asiakaspalveluun mainosasioissa.

 1. Arvostus ja Kunnioitus

Hyvän Olon Pudottajissa edellytetään kaikilta keskustelijoilta toisten kohtelemista asiallisesti ja jokaisen oikeutta omaan mielipiteeseen kunnioittaen. HOP:ssa  on myös noudatettava kaikkia Suomen lain julkiselle esiintymiselle asettamia rajoituksia. Keskusteluihin ovat kaikki asialliset keskustelijat lämpimästi tervetulleita riippumatta siitä, mitä mieltä he eri asioista ovat, tai mitä sosiaalista, etnistä tai uskonnollista ryhmää he edustavat. Ilkeily on kokonaan kiellettyä. Kaikki henkilökohtaisuuksiin menevät asiattomat viestit poistetaan, ja toistuvasti solvauksiin syyllistyvältä poistetaan kirjoitusoikeus kokonaan. Muista myös, että kunnianloukkaus on rikos – myös nettikeskustelussa.

Myös kiroiluun puututaan, vaikka asiasi olisi kuinka tärkeä, kirosanoja sisältävät viestit poistetaan.

 1. Yksityisyyden suoja

Anonyymius mahdollistaa avoimen keskustelun, mutta se myös varmistaa yksityisyyden suojan. Toisesta kirjoittajasta ei missään tapauksessa saa antaa sellaisia tietoja, jotka voisivat paljastaa tämän henkilöllisyyden.

 1. Ilmapiiri

HOP tavoittelee kannustavaa ja positiivista ilmapiiriä. Jäseniemme tavoitteet voivat vaihdella, mutta kuitenkin kaikilla on yhteinen päämäärä, olipa se sitten hyvän olon hankinta tai painonpudotus. Muista, että omalla viestilläsi olet vastuussa HOP:n ilmapiiristä. Muista ettei yhtä ainoata totuutta ole olemassa ja HOP:ssa saa olla juuri sellainen kuin on. Ilmapiiri pidetään avoimena, keskustelevana, reiluna ja rehtinä. Provosoinnit sekä riidanhakuisen aloitukset poistetaan.

 1. Moderointi

Palstaa moderoidaan jälkikäteen, ilmoitusten perusteella. Ole mukana pitämässä keskusteluita korkeatasoisena, ja ilmoita havaitsemasi asiaton tai sääntöjen vastainen  asiakaspalveluumme. Ylläpidolle esitetyt kysymykset käsitellään normaalina asiakaspalautteena: kaikki palautteet luetaan, mutta kaikkiin ei välttämättä ehditä henkilökohtaisesti vastaamaan.  Moderointi toimii siten, että sääntöjen vastainen viesti poistetaan kokonaan. Samalla poistuvat automaattisesti kaikki asiattomaan viestiin tulleet vastaukset.

Pidätämme siis oikeuden päättää poistettavasta materiaalista.

 1. Livevalmennukset, luennot, videot sekä muu materiaali

Loppukäyttäjällä voi ilmetä ongelmia kuvassa tai äänessä johtuen hitaasta nettiyhteydestä tai tietokoneen vaatimukset eivät vastaa ohjelmiston vaatimuksia ja emme vastaa tästä johtuvista ongelmista.

Kaikkien materiaalien osittainenkin kopiointi tai jakaminen on ehdottomasti kielletty.

Kaikki materiaali on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön lukuun ottamatta yrityksille järjestettäville kursseille, missä voi olla useampi henkilö mukana (esim. neuvotteluhuone). Henkilömäärät pitää erikseen sopia palveluntuottajan kanssa.

Jotkin materiaalit on tarkoitettu katsottavaksi vain tietyn ajan ja tästä ei ilmoiteta erikseen.

Eli esim. videoiden katseluaika on rajattu tiettyyn tuntimäärään.

Henkilökohtaiseen valmennukseen (Webinaari) edellyttää asiakkaalta gmail sähköpostia.

Hyvän Olon Pudottajat Oy