HYVINVOINTIVIDEOT

Hyvän Olon Valmennukset videoilla käsitellään terveyttä luonnollisesta näkökulmasta. Videoiden tarkoitus on antaa ajatusta siihen, kuinka luonnollinen ravinto vaikuttaa kehoon. Videotarjontaa päivitetään koko ajan.

 

 

Maksettuasi videon siirryt automaattisesti oston vahvistussivulle mistä voit katsoa videon sekä saat kuitin sähköpostiisi.

ILMAISVIDEO Johdanto 10 viikon nettivalmennukseen (kesto 20:35):

 


Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet (43:54):

Uusi vuosi tuo mukanaan uudet mahdollisuudet. Käymme läpi asioita jotka kannattaa pitää mielessä, kun lähtee tekemään elämänsä vuotta. 

[purchase_link id=”9800″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Kilpirauhanen ja painonhallinta (41:25):

Kilpirauhanen puhuttaa tänä päivänä monia. Käymme läpi luonnollisia keinoja, kuinka voit vaikuttaa kilpirauhasen toimintaasi. Nämä keinot ovat tärkeitä, oli sinulla lääkitystä tai ei.

[purchase_link id=”9698″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Irti sokerista (37:30): 

Irti sokerista antaa 3 vaihetta siihen, kun olet vihdoin valmis luopumaan sokerista ja makeasta, aloittaaksesi uuden eheän elämän.

[purchase_link id=”9699″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Lisäravinne viidakko ja sen läpi kaahlaaminen (32:10): 

Lisäravinne viidakko on iso ja sen läpikahlaamisessa auttaa tämä luento, jossa käymme läpi tärkeimmät lisäravinteet, joiden käyttöä kannattaa miettiä. 

[purchase_link id=”9529″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Pysähtymisen tärkeys (28:06):
 

tarkastelee menemisen ja pysähtymisen tärkeyttä ja niiden vaikutuksia kehoomme. Käymme läpi ajatuksia ja vinkkejä kuinka voimme hyödyntää näitä molempia tärkeitä tekijöitä. 

[purchase_link id=”9572″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Kuinka viettää loma nauttien ja samalla voiden hyvin (18:20):
 

 Yhtälö joka on mahdollista. Tässä luennossa jaamme vinkkejä siihen, kuinka sen toteuttaa. 

[purchase_link id=”9527″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Mitä sinun pitäisi tietää luonnollisesta hyvinvoinnista? (kesto 39:02):

Käymme läpi tässä videossa monia päivän polttavia aiheita, joihin pyrimme antamaan selkeitä tapoja mitä voit kotona toteuttaa. Yksinkertaisilla pienillä muutoksilla voi saada pitkässä juoksussa isoja asioita aikaiseksi.

[purchase_link id=”8178″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Aivot kuntoon (kesto 30:26):

7 askelta aivojen hyvinvointiin. Käymme yksinkertaisia keinoja, kuinka voit vaikuttaa omiin aivoihisi, lasten kykyyn keskittyä sekä kuinka pidät aivot kunnossa koko elämän.

[purchase_link id=”8598″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Sienet ja yrtit hyvinvoinnin tukena (kesto 33:05):

Videolla käymme läpi lääkinnällisiä kasveja, niiden käyttötapoja ja hyötyjä. Mukana on tuttuja suomalaisia sieniä ja kasveja, sekä muutama ulkomaalainenkin. Kaikki nämä voivat hyödyttää terveyttäsi monin tavoin. Käymme yksinkertaisesti vinkkejä läpi, jotta voisit ottaa ne omaan arkeesi mukaan. 

[purchase_link id=”8605″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


10 Askelta hyvinvointiin (kesto52:14):

Tässä luennolla käymme läpi 10 askelta, jotka vaikuttavat suuresti meidän hyvinvointiimme. Nämä ovat kulmakivet, jotka muodostavat meidän olomme. Jokainen voi ottaa näitä askelia mukaan entisestään parantaakseen omaan hyvää oloaan. Videolla on paljon asiaa, joten ota kynä ja paperia mukaan ja tee itselle tärkeät muistiinpanot ylhäälle. Vinkit voivat auttaa sinun polullasi löytämään entistä eheämmän ihmisen. 

[purchase_link id=”8609″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Stressi (kesto 24:05):

Stressi vaikuttaa monin tavoin meidän terveyteemme. Koko ajan löydämme keinoja, sekä selityksiä kuinka laajasta aiheesta onkaan kyse. Mielestäni jokaisella on hyvä ymmärtää stressin perus olemusta, koska silloin siihen voi itse vaikuttaa. On tärkeää, että tuomme esille myös työkaluja, joilla saamme omaa elämäämme entistä enemmän haltuumme. 

[purchase_link id=”8612″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Kuinka pysyä tasapainossa haasteista huolimatta(kesto 25:06):

Käymme läpi tässä videossa monia päivän polttavia aiheita, joihin pyrimme antamaan selkeitä tapoja mitä voit kotona toteuttaa. Yksinkertaisilla pienillä muutoksilla voi saada pitkässä juoksussa isoja asioita aikaiseksi.

[purchase_link id=”8709″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Hormoonit hyrräämään (kesto 33:46):

Video antaa perus käsityksen meidän hormooneista ja niiden toiminnasta.

[purchase_link id=”8719″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]


Suolisto- Terveyden avain(kesto 20:30):

Kuinka pitää huolen suoliston toiminnasta? Millä toimilla saadaan suolisto elvytettyä, mikäli se on päässyt huonoon kuntoon? Ja mitä tekemistä suolistolla yleensäkin on terveyden kannaltamme?

[purchase_link id=”8701″ style=”button” color=”red” text=”Osta tästä”]